6945074869-6971863299 rhodesnuts@hotmail.com 09.00-20.00
6945074869-6971863299 | rhodesnuts@hotmail.com
Άμεση αποστολή και Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ
Αποξηραμένα βερίκοκα: Καθαρίζουν & ρυθμίζουν το ph του γαστρεντερικού

Τα βερίκοκα είναι τύπος φρούτου το οποίο ανήκει στην οικογένεια των ροδοειδών. Το φρούτο είναι γνωστό για το ζωηρό κίτρινο προς πορτοκαλί χρώμα του, την χυμώδη σάρκα και το θρεπτικό περιεχόμενο. Τα βερίκοκα είναι πλούσια σε βιταμίνη Α και Β, περιέχουν αντιοξειδωτικά, κάλιο και φυτικές ίνες βοηθώντας έτσι στην βελτίωση της όρασης και στην καλή υγεία της καρδίας.

April 12, 2021
Ποιος είναι ο ξηρός καρπός που διώχνει τον πονοκέφαλο

Η σαλικίνη που είναι το βασικό συστατικό της ασπιρίνης και καταπραΰνει τον πόνο, μπορεί να βρεθεί σε μεγάλες ποσότητες στα αμύγδαλα.

April 09, 2021
Ακτινίδια για πέψη, πίεση, χοληστερίνη, όραση, δέρμα. Πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά

Ο καρπός του ακτινιδίου είναι πλούσιος σε κάλιο, μαγνήσιο, φώσφορο, φυτικές ίνες και ιχνοστοιχεία. Επίσης, διαθέτει περισσότερη βιταμίνη C σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο φρούτο, αρκεί μόνο να καταναλωθεί αμέσως μετά την κοπή, για να μη χαθούν οι βιταμίνες. Η βιταμίνη C αποτελεί ισχυρό αντιοξειδωτικό, το οποίο βοηθά στην καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών, καθώς επίσης και στην παραγωγή κολλαγόνου, για τη διατήρηση της υγείας του δέρματος Πηγή: medlabnews.gr iatrikanea https://medlabgr.blogspot.com/2013/06/blog-post_29.html#ixzz6rFBQZwzg

April 06, 2021
Παπάγια: Δεν θα πιστεύετε τα οφέλη της για την υγεία

Είναι ένα φρούτο πλούσιο σε φυτικές ίνες και μειώνει τα επίπεδα της χοληστερόλης. Περιέχει ένζυμα που βοηθούν στην μείωση της οξείδωσης της χοληστερόλης, η οποία με τη σειρά της βοηθά στην πρόληψη των καρδιακών προσβολών.

April 05, 2021
Δείτε τι θα συμβεί στο σώμα σας αν τρώτε κάθε μέρα μάνγκο

Μπορεί ακούγοντας τη λέξη μάνγκο, να σας έρχεται στο μυαλό κάτι το εξωτικό και το τροπικό Και όχι αδίκως αφού τα μάνγκο φυτρώνουν στη Μαλαισία και την Ινδία και αποτελούν μέρος της κουλτούρας και των θρύλων αυτών των λαών. Λένε επίσης ότι ο Βούδας εμφανίστηκε στη σκιά των δέντρων μιας φυτείας μάνγκο. . Γιατί όμως να εντάξετε το μάνγκο στη διατροφή σας και τι θα συμβεί στο σώμα σας εάν το τρώτε κάθε μέρα; Για να μάθετε όλες τις απαντήσεις, δεν έχετε παρά να συνεχίσετε την ανάγνωση.

April 02, 2021
Κίτρο, το μυρωδάτο

Το σημαντικότερο όφελος που προκύπτει από την κατανάλωση κίτρου είναι ότι έχει παρατηρηθεί πως είναι πολύ ευεργετικό για την καρδιά, διότι ρυθμίζει την καρδιακή συχνότητα. Είναι επίσης αποτελεσματικό ως αναλγητικό, αντιφλεγμονώδες και διαθέτει και αντικαρκινικές ιδιότητες.

April 01, 2021
Λίγο τζίντζερ την ημέρα, πραγματικά τον γιατρό τον κάνει πέρα

Πικάντικο και αρωματικό, το τζίντζερ ή αλλιώς πιπερόριζα, έχει αδιαμφισβήτητα μια γεύση που μπορείτε να απολαύσετε τόσο σε γλυκά, όσο και σε αλμυρά πιάτα. Φυτρώνει σε ζεστά κλίματα κι ενώ η «γενέτειρά» του είναι η Κίνα, μέσα στα χρόνια φύτρωσε σε όλη την Ασία, τη δυτική Αφρική και την Καραϊβική, ενώ σήμερα οι πιο μεγάλοι παραγωγοί της πολύτιμης αυτής ρίζας είναι η Ινδία, η Κίνα, το Νεπάλ, η Νιγηρία, η Ταϊλάνδη και η Ινδονησία.

March 31, 2021
Σταφίδες: Τα οφέλη τους όταν καταναλώνονται πριν τον ύπνο (βίντεο)

Έχουν αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Περιέχουν φυτικές ίνες που καταπολεμούν την δυσκοιλιότητα, μειώνουν την χοληστερόλη και τον κίνδυνο καρκίνου του ορθού.

March 29, 2021
Τι Θα Συμβεί Στο Σώμα Σας Αν Τρώτε 3 Δαμάσκηνα Καθημερινά

Έχουν πολλαπλές θεραπευτικές και θρεπτικές ιδιότητες και ισχυρή αντιοξειδωτική δύναμη. Περιέχουν βιταμίνες Α, Β, C, Ε, Κ και μέταλλα όπως κάλιο, μαγνήσιο, φώσφορο, σίδηρο, ασβέστιο και ψευδάργυρο. Παρέχουν επίσης διαιτητικές ίνες με πολύ χαμηλές θερμίδες και χωρίς επιβλαβή λιπαρά.

March 27, 2021
Ανανάς φρέσκος ή αποξηραμένος: Το φρούτο που προστατεύει από καρκίνο, καρδιακά και διαβήτη

Ο φρέσκος, αλλά και ο αποξηραμένος ανανάς είναι η μόνη γνωστή πηγή ενός ενζύμου που ονομάζεται βρομελίνη, το οποίο έχει εξεταστεί σε πολλές επιστημονικές μελέτες για την αποτελεσματικότητά του στην ανακούφιση του πόνου στις αρθρώσεις, τον περιορισμό της φλεγμονής, την επιβράδυνση των όγκων στον οργανισμό και της μείωσης του χρόνου αποκατάστασης μετά από πλαστική χειρουργική επέμβαση.

March 23, 2021