6945074869-6971863299 rhodesnuts@hotmail.com 09.00-20.00
6945074869-6971863299 | rhodesnuts@hotmail.com
Άμεση αποστολή και Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ

Blackberry Διατροφικά οφέλη

Τα βατόμουρα σπάνια απαντώνται στους οπωρώνες επειδή οι άνθρωποι προτιμούν συχνά την καλλιέργεια βατόμουρου. Ωστόσο, το άγριο μούρο δεν έχει χρήσιμες ιδιότητες. Αντιθέτως, αναπτύσσεται υπό τέτοιες συνθήκες, συγκεντρώνει από μόνη της έναν πλήρως ισορροπημένο κατάλογο πολύτιμων ουσιών. Τα βατόμουρα χρησιμοποιούνται ευρέως για την ενίσχυση της ανοσίας, καθώς και για την ενίσχυση όλων των μεταβολικών διεργασιών στο σώμα. Αλλά, για να μην είναι αβάσιμοι, ας δούμε τις πολύτιμες και επιβλαβείς ιδιότητες ενός μούρου.

  1. Η σύνθεση συσσωρεύει πολύ σίδηρο, κάλιο, άλλα στοιχεία που επηρεάζουν θετικά τον καρδιακό μυ. Το Blackberry είναι απαραίτητο για την ενίσχυση των τοιχωμάτων των καναλιών αίματος, την επιτάχυνση της παραγωγής ερυθρών αιμοσφαιρίων και την απομάκρυνση της χοληστερόλης. Το μούρο είναι ένα εξαιρετικό θεραπευτικό και προφυλακτικό κατά της αθηροσκλήρωσης.
  2. Το Blackberry θα αποφέρει οφέλη σε κατηγορίες ατόμων που πάσχουν από ασθένεια χολόλιθου, δυσκολίες στο ήπαρ, μειωμένη δραστηριότητα του αναπαραγωγικού συστήματος. Το μούρο έχει ευχάριστη ικανότητα να ενισχύει την εκροή της χολής, να απομακρύνει την περίσσεια οξέος και επίσης να αποτρέπει τη στασιμότητα.
  3. Η σύνθεση περιέχει πολλές αντιοξειδωτικές ουσίες, οι οποίες αντιπροσωπεύονται από βιταμίνες και ανόργανες ενώσεις. Αυτά τα στοιχεία παρατείνουν τη νεολαία, απομακρύνουν τις τοξίνες και αποτρέπουν την επίδραση των ελεύθερων ριζών στα εσωτερικά όργανα.
  4. Τα βατόμουρα συνταγογραφούνται για ογκολογικούς ασθενείς. Λόγω των ιδιοτήτων του, τα φρούτα εμποδίζουν τη ροή του αίματος στην περιοχή του όγκου, προκαλώντας την αυτοκαταστροφή των καρκινικών κυττάρων.
  5. Το μούρο χρησιμοποιείται ως ήπιο καθαρτικό για τη θεραπεία της δυσκοιλιότητας. Το Blackberry εξαλείφει την σκωρίαση, βελτιώνει την εντερική ευθυγράμμιση με λίπανση των τοιχωμάτων του οισοφάγου.
  6. Οι καρποί απομακρύνουν την περίσσεια υγρού, που παρεμβαίνει στον πλήρη μεταβολισμό και καθιστά τα εσωτερικά όργανα βαρύτερα. Λόγω της απόσυρσης περίσσειας νερού, εξαλείφεται το σύνδρομο βαρέων ποδιών, το οίδημα των άκρων εξαφανίζεται.
  7. Τα βατόμουρα πρέπει να τρώγονται έχοντας υποβληθεί πρόσφατα σε σοβαρή επέμβαση ή ασθένεια. Το μούρο αυξάνει την επιθυμία για φαγητό, αντισταθμίζει το έλλειμμα θρεπτικών ουσιών.
  8. Τα φρούτα πρέπει να προστεθούν στο καθημερινό μενού σε κατηγορίες ατόμων με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα από τη φύση τους. Επίσης, το μούρο θα έχει θετική επίδραση στην υγεία των ατόμων με ανεπάρκεια βιταμινών, στην εκτός εποχής και στην επιδημία της γρίπης.
  9. Όχι χωρίς τα ευεργετικά αποτελέσματα των βατόμουρων στην υγεία των ατόμων με διαβήτη. Το μούρο συσσωρεύει φυσικούς σακχαρίτες, οι οποίοι δεν επιδεινώνουν την πορεία της νόσου.
  10. Η σύνθεση περιέχει βιταμίνες που ανήκουν στην ομάδα Β. Όλες είναι απαραίτητες για το ανθρώπινο νευρικό σύστημα. Το Blackberry ανακουφίζει την κόπωση, ομαλοποιεί τον ύπνο, επηρεάζει θετικά το ψυχο-συναισθηματικό περιβάλλον ενός ατόμου.
  11. Τα άγρια ​​φρούτα εισάγονται στο μενού των παχύσαρκων ατόμων. Τα βατόμουρα εκτιμούνται επίσης από τους λάτρεις της καλής διατροφής και τους λάτρεις της διατροφής. Αυξάνει γρήγορα το μεταβολισμό, τα υπέρβαρα φύλλα χωρίς άγχος για το σώμα.
  12. Πολύτιμες ιδιότητες εκδηλώνονται στην επίδραση στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Λόγω της διέγερσης των νευρώνων, ενεργοποιούνται και βελτιώνονται λειτουργίες όπως η μνήμη, η αντίληψη, η όραση, οι λεπτές κινητικές δεξιότητες, η συγκέντρωση κ.λπ. Τα βατόμουρα πρέπει να εισέλθουν στο μενού των μαθητών και εκείνων που εργάζονται σκληρά διανοητικά.
    1. Λόγω της συσσώρευσης μεγάλης ποσότητας σιδήρου, το μούρο έχει ευεργετική επίδραση στις αιματοποιητικές λειτουργίες. Τα άγρια ​​φρούτα ενδείκνυνται για χρήση από τις γυναίκες κατά τη διάρκεια της κλιματικής περιόδου και από τις κυρίες κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως.
    2. Το Blackberry βελτιώνει την κατάσταση κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως, ανακουφίζει από ζάλη και μυϊκές κράμπες.Το μούρο αυξάνει την αιμοσφαιρίνη, με αποτέλεσμα την καταστολή της κόπωσης και της νευρικότητας.
    3. Με την εμμηνόπαυση, πρέπει να πάρετε έναν θεραπευτικό ζωμό, ο οποίος παρασκευάζεται με βάση τον κραταίγου, το τριαντάφυλλο και το βατόμουρο. Τα συστατικά σε ίσες αναλογίες χύνονται με νερό και εξασθενούν για μισή ώρα. Η λήψη πραγματοποιείται σε 50 ml. 4 φορές την ημέρα.
    4. Οι πολύτιμες ιδιότητες ενός βατόμουρου έγκειται στο γεγονός ότι βοηθά στην απώλεια βάρους. Η απώλεια βάρους επιτυγχάνεται με την αφαίρεση της περίσσειας υγρού και τον πλήρη καθαρισμό. Και, όπως όλοι γνωρίζουν, δεν μπορείτε να χάσετε βάρος με μολυσμένο σώμα.
    5. Τα βατόμουρα χρησιμοποιούνται στην κοσμετολογία για τη βελτίωση της επιδερμίδας, των λείων ρυτίδων, της λεύκανσης των φακίδων και της χρώσης. Αρκεί να κόβουμε τα μούρα σε κουάκερ και να τα εφαρμόζουμε στο πρόσωπο, έχοντας σταθεί για το ένα τρίτο της ώρας.

    Τα οφέλη του βατόμουρου για έγκυες γυναίκες

  13. Κατά τη διάρκεια του εμβρύου, μια γυναίκα πρέπει να πλησιάσει τη διατροφή της με όλη την ευθύνη και ένα βατόμουρο θα σας βοηθήσει με αυτό. Το μούρο εστιάζει σε μια πλήρως ισορροπημένη χημική σύνθεση, η οποία επηρεάζει θετικά το σχηματισμό του κεντρικού νευρικού συστήματος του μωρού.
  14. Το μούρο δρα ως ένα αποτελεσματικό, αλλά μάλλον ήπιο καθαρτικό. Οι έγκυες γυναίκες συχνά υποφέρουν από δυσκοιλιότητα, ένα βατόμουρο θα αντιμετωπίσει ένα τόσο ευαίσθητο πρόβλημα.
  15. Οι καρποί του άγριου θάμνου είναι ένα φαρμακευτικό μείγμα που προάγει την εκροή της χολής και την απομάκρυνση της περίσσειας υγρού από το σώμα. Η πρώτη ποιότητα εκφορτώνει το ήπαρ και αποκαθιστά τη δομή του, η δεύτερη - αφαιρεί το σύνδρομο οιδήματος και βαρέων ποδιών.
  16. Οι τανίνες, οι οποίες συσσωρεύονται σε μεγάλο όγκο σε ένα βατόμουρο, αυξάνουν την αιμοσφαιρίνη και επιταχύνουν τις μεταβολικές διαδικασίες. Λόγω της περιεκτικότητας σε ασκορβικό οξύ, τα βατόμουρα είναι ιδανικά για έγκυες γυναίκες που είναι άρρωστες ή θέλουν να αυξήσουν την ανοσία.
  17. Στην περίοδο μετά τον τοκετό, τα κορίτσια πάσχουν από κατάθλιψη, τα βατόμουρα ομαλοποιούν την κατάσταση του ψυχοκινητικού υποβάθρου. Βοηθά την κυρία να αποκαταστήσει γρήγορα την ενέργεια και τον ύπνο της.
  18. Μια άλλη πολύτιμη ιδιότητα είναι η ικανότητα ενός βατόμουρου να ικανοποιεί μια έντονα εκδηλωμένη πείνα και να παρατείνει την αίσθηση του κορεσμού για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι έγκυες κυρίες συχνά θέλουν να φάνε, η λήψη μιας μερίδας βατόμουρων κατά τη διάρκεια ενός σνακ δεν θα βλάψει τη μορφή.
  19. Είναι χρήσιμο να πάρετε το μούρο, επειδή έχει πολλές ανόργανες ενώσεις, ιδίως σίδηρο. Αυτό το στοιχείο είναι απαραίτητο για την πρόληψη της αναιμίας στη μητέρα και το παιδί, καθώς και για τη μείωση της πιθανότητας συγγενών καρδιακών ελαττωμάτων στο μωρό.

Οι ευεργετικές ιδιότητες των βατόμουρων είναι γνωστές εδώ και πολύ καιρό. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι πρώτες ύλες λειτουργούν ως το κύριο συστατικό στις κομπόστες, τις μαρμελάδες και τις μαρμελάδες. Παρά τη θερμική επεξεργασία, το βατόμουρο διατηρεί μια υγιή σύνθεση. Για τη θεραπεία σοβαρών παθολογιών, μπορούν να χρησιμοποιηθούν φύλλα και ρίζες.

  1. Για τη βελτίωση της υγείας και του τόνου, συνιστάται η προετοιμασία έγχυσης με βάση τα φύλλα. Αυτό το εργαλείο αντιμετωπίζει την υπέρταση και την αθηροσκλήρωση. Η συστηματική λήψη της σύνθεσης επηρεάζει θετικά το ψυχοκινητικό υπόβαθρο ενός ατόμου.
  2. Για να αντιμετωπίσετε εποχιακά κρυολογήματα και ιογενείς ασθένειες, συνιστάται να τρώτε τακτικά φρέσκα μούρα ή φρούτα τριμμένα με ζάχαρη. Ένα τέτοιο εργαλείο είναι ένα εξαιρετικό αντιπυρετικό. Επίσης, οι πρώτες ύλες πρέπει να καταναλώνονται με κυστίτιδα και εντερικές παθήσεις. Ο χυμός βατόμουρου ανακουφίζει τον πυρετό και εξαλείφει πλήρως τη δίψα.
  3. Προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάσταση του νου και να ομαλοποιηθεί η ψυχή μετά από άγχος, πρέπει να πίνετε τακτικά τσάι που παρασκευάζεται με βάση τα φρούτα του βατόμουρου. Ένα τέτοιο ποτό έχει επίσης θετική επίδραση στο γυναικείο σώμα κατά την εμμηνόπαυση.
  4. Εάν έχετε διαβήτη, συνιστάται να φτιάξετε τσάι από τα αποξηραμένα φύλλα βατόμουρου. Το ποτό ενισχύει σημαντικά τις πεπτικές λειτουργίες. Συνιστάται στον ατμό πρώτων υλών σε υδατόλουτρο.Μια τέτοια διαδικασία διατηρεί καλύτερα τις ευεργετικές ιδιότητες των φύλλων και όλα τα απαραίτητα ένζυμα για το ανθρώπινο σώμα.
  5. Το βάμμα με βάση τα φύλλα βατόμουρου χρησιμοποιείται ενεργά για να γαργάρει κατά των φλεγμονωδών διεργασιών. Η σύνθεση αντιμετωπίζει καλά την επούλωση ανοιχτών εκδορών και τραυμάτων. Το βάμμα μπορεί να ξεπλύνει την στοματική κοιλότητα για διάφορες ασθένειες. Επίσης, το εργαλείο είναι χρήσιμο για την ανώτερη αναπνευστική οδό με στηθάγχη και πνευμονική αιμορραγία.
  6. Για να μειώσετε τη βαριά εμμηνορροϊκή ροή, να σταθεροποιήσετε την κατάσταση, να κοιμηθείτε και να τακτοποιήσετε το νευρικό σύστημα, πρέπει να πιείτε μια έγχυση φύλλων βατόμουρου. Ένα τέτοιο εργαλείο μπορεί να παρασκευαστεί 40 γρ. ξηρές πρώτες ύλες και 250 ml. βραστό νερό. Επιμείνετε το ένα τρίτο της ώρας και στη συνέχεια στραγγίστε. Πίνετε όλη την ημέρα.
  7. Για να προετοιμάσετε το ζωμό, θα χρειαστείτε ακριβώς τα ίδια συστατικά όπως στην πρώτη περίπτωση. Βράζουμε τα υλικά για 15 λεπτά. Εγχύστε το προϊόν για αρκετές ώρες. Προσθέστε βραστό νερό εάν είναι απαραίτητο. Πίνετε 60 ml. σύνθεση τρεις φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα.

Πηγή: https://howtogetrid-el.expertexpro.com/