6945074869-6971863299 rhodesnuts@hotmail.com 09.00-20.00
6945074869-6971863299 | rhodesnuts@hotmail.com
Άμεση αποστολή και Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ
7 απίστευτα οφέλη των σπόρων chia στον οργανισμό

Περιέχουν πέντε φορές περισσότερο ασβέστιο από το γάλα (ιδανική λύση για όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη ή είναι βίγκαν). Έχουν τρεις φορές παραπάνω αντιοξειδωτικά από τα μύρτιλα. Είναι τρεις φορές πλουσιότερα σε σίδηρο από το σπανάκι (τέλεια για όσους έχουν αναιμία). Περιέχουν περισσότερη πρωτεΐνη από τα λαχανικά. Περιέχουν διπλάσιες ίνες από τη βρώμη (συνιστώνται σε ανθρώπους με δυσκοιλιότητα). Παρέχουν δύο φορές παραπάνω κάλιο από μία μπανάνα (βοηθά στην πρόληψη κραμπών).

March 10, 2021
Κινόα: 6 σημαντικά οφέλη για την υγεία

Αποτελεί μια από τις πιο ολοκληρωμένες τροφές, καθώς έχει πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, φώσφορο, σίδηρο, ασβέστιο, μαγνήσιο, φυτικές ίνες,

March 09, 2021
Παπαρουνόσπορος: Το φυσικό αναλγητικό με τις ξεχωριστές ιδιότητες

Είναι πλούσιος σε λιπαρά και έχει ιδιότητες αναλγητικές, υπνωτικές, διαλυτικές, κατασταλτικές και καταπραυντικές του νευρικού και μυικού συστήματος. Είναι, επίσης, μαλακτικό, αντιβηχικό, σπασμολυτικό και χρησιμοποιείται ενάντια της υπερδιέγερσης. Έχει κυρίως ζαχαροπλαστική χρήση (ιδανικός για γλυκά, ψωμί πολύσπορο, κέικ, πίτες, κουλουράκια).

March 08, 2021
16 Λόγοι για να εντάξετε το τζίντζερ στη διατροφή σας!

Έχετε δοκιμάσει να προσθέσετε τζίντζερ στις σαλάτες, στα φαγητά, στα γλυκά και στα ροφήματά σας; Το τζίντζερ (ή αλλιώς πιπερόριζα) ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη πιπεράτη και ταυτόχρονα γλυκιά γεύση του. Πλην όμως της νοστιμιάς, το τζίντζερ μας χαρίζει απλόχερα τις ευεργετικές του ιδιότητες, ανακουφίζοντάς μας από δυσάρεστα και ενοχλητικά συμπτώματα, ενώ παράλληλα προάγει την υγεία του οργανισμού μας!

March 08, 2021
Blackberry Διατροφικά οφέλη

Τα βατόμουρα σπάνια απαντώνται στους οπωρώνες επειδή οι άνθρωποι προτιμούν συχνά την καλλιέργεια βατόμουρου. Ωστόσο, το άγριο μούρο δεν έχει χρήσιμες ιδιότητες. Αντιθέτως, αναπτύσσεται υπό τέτοιες συνθήκες, συγκεντρώνει από μόνη της έναν πλήρως ισορροπημένο κατάλογο πολύτιμων ουσιών. Τα βατόμουρα χρησιμοποιούνται ευρέως για την ενίσχυση της ανοσίας, καθώς και για την ενίσχυση όλων των μεταβολικών διεργασιών στο σώμα. Αλλά, για να μην είναι αβάσιμοι, ας δούμε τις πολύτιμες και επιβλαβείς ιδιότητες ενός μούρου

March 05, 2021
Αρώνια: Το μούρο της νιότης με τις ευεργετικές ιδιότητες

Η αρώνια έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού και της επιστημονικής κοινότητας τα τελευταία χρόνια καθώς εντάσσεται στην άτυπη κατηγορία των superfoods, των τροφίμων, δηλαδή, αυτών που συσσωρεύουν πληθώρα θρεπτικών συστατικών ωφέλιμων για την υγεία.

March 03, 2021
Ο ξηρός καρπός που εξαφανίζει το λίπος στην κοιλιά

Σύμφωνα με τη νέα μελέτη, μόλις 42 γραμμάρια αμύγδαλα την ημέρα για έξι εβδομάδες –σνακ που θα πρέπει να επιλέξουμε αντί για ένα ατομικό τσουρέκι ή ένα ατομικό κέικ με την ίδια ακριβώς ποσότητα θερμίδων– είναι αρκετά για να βελτιωθούν τα επίπεδα της χοληστερόλης και των βλαβερών λιπιδίων στο αίμα

March 02, 2021
ΠΩΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΒΑΚΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤA ΔΟΝΤΙΑ, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ, ΤΗ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ Κ.Α.! ! !

Οι χημικές ουσίες που περιέχονται στους ξηρούς καρπούς κάσιους, που στην πραγματικότητα είναι σπόροι, μπορούν να εξοντώσουν όλα τα θετικά κατά Γκραμ βακτήρια, τα οποία προκαλούν τερηδόνα, ακμή, φυματίωση, στρεπτοκοκκική πνευμονία, τουλαραιμία και λέπρα.

March 01, 2021
Αποξηραμενα Συκα........Για απωλεια κιλων......και οχι μονο

Πεινάς; Θέλεις κάτι γλυκό; Πριν κατρακυλήσεις στην αμαρτία των αμέτρητων θερμίδων, φρόντισε να έχεις στην τσάντα σου, στο γραφείο σου, στο αυτοκίνητο... αποξηραμένα φρούτα!

February 26, 2021
Εσεις το γνωριζατε αυτο...??????

Οι ξηροί καρποί κυρίως τα αμύγδαλα, τα καρύδια, τα φουντούκια και τα φιστίκια, είναι μια κατηγορία τροφίμων που προσφέρουν στον οργανισμό μας ενέργεια και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

February 25, 2021